REBELS GRUP

      Firma REBELS este o afacere de familie a carei activitate, dezvoltata in domeniul sudarii, este directionata pe vanzari, service echipamente de sudare, prelucrari si reconditionari piese prin sudare. Investind resursele sale intr-un sediu modern, in logistica, in cresterea competentei profesionale a personalului de specialitate si de curand in utilarea atelierului propriu de reparatii si reconditionari piese prin sudare, s-a obtinut cresterea rezultatelor planificate atat in Brasov , unde este sediul central , cat si ale reprezentantei din Bucuresti.

      Acum REBELS are o experienta de peste 6 ani in vanzarea de echipamente, consumabile si accesorii pentru sudare intretinand relatii de colaborare cu peste 600 de firme din toata tara.

      Oferim clientilor sisteme complete pentru sudare avand furnizori consacrati in domeniu pentru echipamente si automatizari de sudare, care se remarca prin performante si fiabilitate in exploatare.

      Din aceste motive am optat in alegerea noastra pentru producatorul german JACKLE, care produce atat echipamente de sudare de tip MIG-MAG, WIG si MMA, cat si echipamente de taiere cu plasma.

      Toate vanzarile noastre sunt sustinute de un colectiv specializat in sudare care asigura atat servicii de distributie si consultanta tehnica de specialitate, cat si un service competent pentru toate echipamentele de sudare aflate in perioada de garantie sau post garantie.


      Avem convingerea ca un parteneriat intr-o viitoare colaborare ar genera profituri atat pentru firma REBELS cat si pentru firma dumneavoastra.


Cu stima,
Ing. Ovidiu Guiusus    print page